Anticellulite

 • Vetvermindering
 • Huidverstrakking
 • Gladdere huid

Anticellulite

Door middel van elektromagnetische golven verdwijnt de cellulite volledig. Vanaf de eerste behandeling zijn de resultaten al zichtbaar en meetbaar. Gemiddeld heb je 4 behandelingen nodig per zone. Dit aantal kan oplopen tot 8 behandelingen indien de cellulite op meerdere plekken aanwezig is. Per behandeling kun je 1 of 2 zones laten behandelen, de behandeling duurt maximaal 30 minuten.

 • Prijzen:
 • 1 behandeling
  € 39-
 • 4 behandelingen
  € 139,50

De behandeling bestaat uit:
-Vooraf intakegesprek
-Vermindering cellulite
-Zeer effectieve behandeling
-Goed herstelvermogen van de huid
-Blijvend resultaat
-De behandeling is pijnloos
-Geen hersteltijd nodig

Hoe werkt het?

Of je jong of oud bent, slank of vol slank, geen enkele vrouw ontkomt aan cellulite. Vrijwel allemaal zijn we er het slachtoffer van en dat wordt met de jaren alleen maar erger. Langzaam maar zeker nestelt de sinaasappelhuid zich, verschijnen de bobbeltjes op heupen, buik, dijen en billen. Vooral vrouwen hebben veel last van vetophopingen op plaatsen waar zij dit niet wensen. De belangrijkste reden hiervoor is de hormoonwerking. Huidweefsel is zeer gevoelig voor hormonale veranderingen (menstruatie, zwangerschap, menopauze) die de vorming van vetophopingen en vetreserves stimuleren. Onze behandeling biedt een unieke Anti-Cellulite techniek om cellulite te overwinnen en het lichaam doeltreffend en zonder gevaar weer cellulite vrij te maken. Het helpt het lichaam te reinigen van afvalstoffen en opgehoopt vocht.

Het resultaat is na de eerste behandeling al goed zichtbaar. De behandelingsduur wordt opgebouwd vanaf 5 minuten en zal uiteindelijk 7 minuten per zone duren. Het vrijgekomen vet wordt niet (zoals bij liposuctie) rechtstreeks uit het lichaam weggezogen, maar zal via het lymfevaatstelsel op natuurlijke wijze worden afgevoerd.

Hoeveel behandelingen heeft u nodig?

Afhankelijk van het te behandelen lichaamsdeel en de hoeveelheid vet die verwijderd moet worden zal de behandeling tussen de 4 en 8 maal om de week herhaald worden (Er moet minimaal 10 tot 14 dagen tussen de behandeling inzitten). Het resultaat is na de eerste behandeling al goed zichtbaar. De behandelingsduur is maximaal 30 minuten. Het vrijgekomen vet wordt niet (zoals bij liposuctie) rechtstreeks uit het lichaam weggezogen, maar zal via het lymfevaatstelsel op natuurlijke wijze worden afgevoerd.

Nazorg

Het proces van de anticellulite behandeling kan alleen plaatsvinden in een ‘waterrijke’ omgeving. Het is daarom aan te raden om veel water per dag te drinken. Om het behandeleffect te optimaliseren kan het beste ook de dag na de behandeling veel water worden gedronken. Het lichaam moet de afvalstoffen die vrijkomen tijdens onze anti-cellulite behandeling kunnen afvoeren. De werking van elektromagnetische golven is wetenschappelijk bewezen en onze behandelapparatuur voldoen aan alle Europese normen. (CE0473 made in EU)

 • Prijzen:
 • 1 behandeling
  € 39-
 • 4 behandelingen
  € 139,50

De behandeling bestaat uit:
-Vooraf intakegesprek
-Vermindering cellulite
-Zeer effectieve behandeling
-Goed herstelvermogen van de huid
-Blijvend resultaat
-De behandeling is pijnloos
-Geen hersteltijd nodig