DEFINITIEF ONTHAREN

Heeft u genoeg van ingegroeide haartjes en snel terugkerende haren? Definitief ontharen is dan de oplossing! Doeltreffend, langdurig effectief en de behandeling neemt relatief weinig tijd in beslag. Het verwijderen van ongewenste haargroei is vaak pijnlijk en tijdrovend! Na het scheren en harsen is uw huid vaak gevoelig en beschadigd. Heeft u slechte ervaringen met scheren en/of waxen? Dan raden wij u definitief ontharen aan.

Wij maken gebruik van de meest geavanceerde lasers. De behandelfrequentie is één keer per 4 tot 6 weken, afhankelijk van het te behandelen gebied en de gekozen laser.

DIODE ICE LASER

De Diode Ice Laser is een subtiele krachtpatser met een groot effect. Deze laser kan in slechts 6 tot 10 behandelingen het gewenste resultaat bereiken, weet zelfs de kleinste donshaartjes te raken én wordt gezien als de meest krachtige laser ter wereld! Laserontharen met de Diode Ice Laser is uiterst verfijnd en pijnloos. Deze laserontharing is mogelijk bij veel verschillende huidtypes.

INTAKE GESPREK

Voorafgaand aan de behandelingen doen wij altijd eerst een intake gesprek. Hierin bespreken we alle belangrijke informatie over de behandelingen. Verzorging en advies op maat, afgestemd op uw huidtype en persoonlijke wensen.