HIFU

De 7D HIFU-behandeling is een facelift zonder snijden of plastische chirurgie. Dit is de nieuwste niet-invasieve technologie voor huidverbetering, huidverstrakking, huidlifting en rimpelvermindering. Met de 7D HIFU is het liften van de hals, gelaat en decolleté relatief eenvoudig uit te voeren. Er is nauwelijks hersteltijd en de behandeling wordt over het algemeen goed verdragen

HIFU staat voor High Intensity Focus Ultrasound. De 7D HIFU levert direct de ultrasone energie aan de huid en onderhuids weefsel dat het collageen van de huid kan stimuleren en vernieuwen. Waardoor vervolgens de textuur van de huid kan verbeteren en verslapping van de huid kan verminderen.

Het bereikt precies de resultaten van een facelift zonder enige invasieve chirurgie of injecties bovendien een extra bonus van deze behandelmethode is dat er geen downtime is. En het werkt ook even goed voor mensen van alle huidskleuren, in tegenstelling tot die van lasers en de intense pulslichten.

 • Prijzen:
 • HIFU Facelift Therapie Full Face
  €350,-
 • HIFU facelift therapie Upper Face (voorhoofd, wenkbrauwen)
  €200,-
 • HIFU facelift therapie Lower Face (wangen, hals & onderkin)
  € 250,-
 • HIFU 1 Zone (Buik, Benen & Billen)
  € 175,-
 • HIFU 3 Zones (Buik, Benen & Billen)
  € 500,-

De behandeling bestaat uit:
-Intakegesprek
-Reiniging van de huid
-Aftekenen van de zones
-HIFU behandeling
-Dagverzorging
-Huidadvies

Hoe werkt het?
Door middel van ultrasound wordt er energie in de verschillende lagen van de huid gebracht om zo collageen aanmaak te versnellen. De behandeling heeft geen downtime doordat de buitenste laag van de huid niet wordt beschadigd.

De behandeling lift het onderste gedeelte van het gelaat, maar ook de hals en het decolleté. De huid zal verstrakken en plooien en rimpeltjes zullen verminderen. De huidstructuur zal tevens verbeteren.

Waar is het goed voor?
De behandeling werkt vooral erg mooi liftend op de contouren, zoals:

 • De kaaklijn
 • Het (onderste gedeelte) van de wangen
 • Een dubbele kin
 • De hals
 • Wenkbrauw en kraaienpootjes

Door het ´onderste´ gedeelte van het gezicht (inclusief de hals) een lift te geven, ziet u uiteindelijk ook een lift terug in de jukbeenderen.

Hoeveel behandelingen heeft u nodig?
Wij raden gemiddeld 1-3 behandelingen aan met een rust pose van 2-3 maanden. Dit is uiteraard afhankelijk van de huidleeftijd. Daarna 1 keer per jaar om het resultaat te behouden.

Wat ziet u direct na de behandeling?
Direct na de behandeling zal je een warm gevoel ervaren, maar niet onaangenaam. De behandeling wordt als goed verdraagbaar ervaren door de klant. Je zult er niets van zien, dus de behandeling kan zelfs in jouw lunchpauze gedaan worden. Het resultaat van de HIFU is pas na 3-6 maanden zichtbaar. In deze periode zal het collageen aannemelijk toenemen met als resultaat een voller en strakker gelaat.

Absolute contra indicaties
Helaas kunnen we je niet behandelen als je zwanger bent of implantaten in jouw kiezen hebt. Heb je een lage pijngrens? Dan raden we je aan om 30 minuten voor de behandeling 2 paracetamol te slikken.